keskiviikko 6. tammikuuta 2010

Läski purkaa

Heh, mitähän oikein ajattelin eilen kirjoittaessani tuota merkintää..ei ihan mennyt iltalehden teksti jakeluun :) Luin kai sen juuri niin kun syömistä rakastava läsö lukee..."on vaarallista menettää vyötäröläskiä" :D

Niin ja en minä muuten tällaisia sanoja käytä muista ihmisistä. En hauku ihmisiä läskeiksi enkä läsöiksi, enkä yleensä edes kiinnitä huomiota siihen onko joku ohuempi vai paksumpi. Kunhan kiusaan itseäni, samalla omia läskejä huumoriinkin käärien, että niitä on helpompi kestää.
Tuntuu samalla tyhmältä käyttää näitä sanoja itsestäni, koska en ole ylipainoinen ja painoideksi sanoo että normaalipainoinen. Mutta minä ihmettelen noita indeksejä...jos ihmisen alavatsa on niin läski että rennoksi päästetyn mahan yli ei näe varpaita, niin mitä normaalia siinä on? Mitä normaalia on siinä, että juostessa vatsaan, ilmeisesti piilossa olevien lihaksien pintaan, sattuu kun läskit paiskautuu ylös alas. Mitä normaalia on siinä, että ympäri kroppaa kun ottaa mistä tahansa kiinni, saat kiinni kourallisen ihraa, eikä se oma koura edes meinaa riittää.
Arvelen että omassa "normaalipainossani" on kyse siitä, että painostani on iso osa rasvaa, eikä lihaksia ollenkaan. Jos alkaisin treenaamaan lihaksiani ja rasvaprosentti pienentyisi, painaisin ehkä silti about saman verran. Nyt olen vain pehmeää höllyvää löllöä...
Ajattelen kauhukuvin kesää. Mun on aivan pakko saada itseni siihen kuntoon että kehtaan olla biksut päällä, muutenkin kuin selälläni, mahaläskien painuessa maata kohti.
Läskiä on varaa lähteä aika paljon. Ympärysmittani rintojen alta on reilu 70 senttiä...vatsan korkeimmasta kohdasta se on yli 90 senttiä. Mieti sitä.

Ällöttää myös omat käsivarret. Valokuvissa näkyy selvästi esimerkiksi pienet olkapäät joiden alapuolelta alkaa ällöttävät rasvalöllöt. Mua inhottaa erityisesti valokuvat siitä syystä että luustosta voi päätellä jotain, minkä muotoinen kroppa ja raajat timmimpänä olisi. Mutta kaiken peittää oksettava läski tällä hetkellä.
Kuinka sitä voi olla kaulassakin? Olen varmaan ainut tuntemani ihminen jolla on kaulamakkaroita!!! Selkään ei edes mennä nyt tai paiskaan tietokoneen parvekkeelta alas....

Tohon mahaan vielä...mulla on ollut lapsesta asti tosi ulkoneva ja pömpöttävä alavatsa. Semmonen kumpu. Ja lapsena en vielä ollut itseäni huonoilla elämäntavoilla pilannut. Kai tämä osaksi on omaa rakennettakin, mutta kyllä sitä rasvakerros silti pahentaa jumalattomasti.
Täytyisi saada "korsetti kuntoon", se varmasti pakkaisi keskivartaloa jonkun verran.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti