keskiviikko 6. tammikuuta 2010

Läski sopan keitti

Tämä päivä on sujunut hyvin. Ainut miinus epäterveellisessä "en syö mitään" laihduttamisessa on se, että on koko ajan kylmä kun saa energiaa niin vähän.
Tänään olen juonut kaksi isoa kuppia kahvia, kolmisen desiä puuroa, ja nyt laitoin pienen kattilallisen keittoa porisemaan. Siellä on yksi iso peruna palasina, monta porkkanaa, puolikas sipuli, vähärasvainen kanaliemikuutio, ja iso kasa pippurisekoitusta (tulee juotua vettä kun on ytyä soppaa). Sillä mennään loppuilta. Eilen söin puolikkaan purkin tomaattikastikkeessa olevia papuja muiden närkkimisten lisäksi, ja tänään varmaan syön tuon toisen puolikkaan, että tulee edes vähän jotain proteiininkaltaista syötyä.

Jumppasin aiemmin läskikäsiäni, reisiä, peppua, ja vatsalle annoin kyytiä oikein urakalla. Saa nähdä kuinka kipeä olen huomenna.

Vettä on kulunut kiitettävä määrä, ja sopan myötä sitä menee varmasti lisää.

2 kommenttia:

  1. Minä uskalsin eilen käydä puntarissa. Sitä ennen en 2 vuoteen sitä tehnyt. En ole itse vielä päättänyt laihduttamisesta. Sinulla on hyvä alku - keittoa, sen kanssa vois syödä näkkileipää, missä olis päällä vaikka tomaatti siivuja. Merkitsen sinut blogikaveriksi, koska voinen saada sinulta hyviä reseptejä. terv. Annu

    VastaaPoista
  2. Heippa :) Juu, nestemäiset ruuat on hyviä tähän hommaan. Vatsa täyttyy, mutta kaloreita ei kerry. Yritän syödä pelkästään nesteitä muutaman kerran viikossa.

    VastaaPoista